Logo GadgetGear.nl
Apple iPad Air Freestyle
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple overweegt iPad productie naar Vietnam te verplaatsen

De lockdowns in Shanghai zitten menig techmerk in de maag. Door de lockdowns ligt productie al tijden sterk. Apple overweegt nu om een groot deel van de iPad productie naar Vietnam te verplaatsen om zo minder last te hebben van COVID maatregelen.

Apple zou de productie in Vietnam opstarten in samenwerking met het Chinese BYD. BYD is een grote techproductent die ook bekend is om de productie van elektrische auto’s. Voor de aanvoer van onderdelen, zullen de productielijnen deels wel afhankelijk blijven van componenten uit China.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.