Arjan Olsder
Arjan Olsder

Steelseries Arctis Nova Pro Wireless brengt high-end naar PC en console

De Steelseries Arctis Pro + GameDAC hangt inmiddels alweer vier jaar aan mijn raming rig. Hoog tijd voor vervanging van deze topper. Dat dachten ze bij Steelseries ook en op papier ziet het er allemaal wel heel erg goed uit.

De Steelseries Arctis Nova Pro Wireless is dé grote opvolger, maar niet meer beperkt tot PC gamers. De Steelseries Arctis Nova Pro Wireless kan namelijk ook gebruikt worden in combinatie met PS4, PS5, Xbox Series X|S, Xbox One en Nintendo Switch in zowel een draadloze als een bedrade variant.

Deze nieuwe uitvoering beschikt over actieve ruisonderdrukking om je nog dieper in jouw game te brengen. Daarnaast is er volledige ondersteuning voor Spatial Audio op PC, waardoor je een surround sound gaming ervaring krijgt. Wil je juist horen wat er om je heen gebruikt, kun je de ruisonderdrukking ook omschakelen naar spataal audio. Zo blijf je juist communicatief met jouw omgeving.

De draadloze variant komt met dubbele accu. Zo kun je een lege accu altijd vervangen voor een volle en hoef je dus nooit meer aan een draadje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.