Oppo Find X5 Pro gebruikers eerst met Android 13

Oppo Find X5

De nieuwe Android versie nu al uitproberen? Terwijl we de laatste hand leggen aan de review van de Oppo Find X5 Pro, komt het nieuws dat dit toestel als eerst met Android 13 Beta 1 zal worden uitgerust.

Daarmee krijgen gebruikers van de Oppo Find X5 Pro een wereldwijde primeur van Oppo en Google. Het gaat daarbij om een ontwikkelaars preview inclusief ColorOS. Speerpunt in de nieuwe release is veiligheid van het systeem en privacy voor de gebruiker. Voor muzikale creatievelingen zal zelfs Midi 2.0 over USB worden ondersteund. Kun je eindelijk echt los met je synthesizer.

Download Android 13 Beta 1.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.