De komende tijd moeten we vaker online shoppen

Amazon.nl

In de detailhandel staan momenteel 40.000 vacatures open. Het gevolg hiervan is dat webshops het de komende tijd mogelijk een stuk drukker gaan krijgen. De enorme hoeveelheid vacatures gaat namelijk grote gevolgen hebben voor de winkelstraat.

De koopzondag. De koopavond. Mogelijk gaan een hoop winkels op dat soort momenten toch dicht. Of halve dagen draaien. Er is eenvoudigweg niet aan personeel te komen om de deuren zo lang open te houden. Hoewel de detailhandel al jaren strijdt om de klant de winkelstraat in te krijgen, is de kans groot dat meer en meer mensen toch online moeten shoppen voor hun spullen. Met alle gevolgen voor de personeelsdruk op de pakketbezorging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.