Sonos Sub Mini
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Goedkopere Sonos Sub gelekt

Sonos introduceerde onlangs de veel goedkopere Sonos Ray soundbar voor iedereen die niet veel aansluitingen of Dolby Atmos nodig heeft. Die release lijkt nu te worden gevolgd met een veel goedkopere sub… en stiekem zijn we daar best blij mee.

Wie, net als mij, zijn films vooral kijkt in een Sonos surround sound opstelling, weet dat de Sonos Sub echt een mega investering is ten opzichte van de back speakers en zelfs de soundbar. Okay, het is dan wel de mooiste sub die we ooit hebben gezien (en hij klinkt heerlijk), maar toch.

Nu lijkt er dus een Sub Mini uit te komen. Een kleinere sub waarvan de renders zijn gelekt. Zonder twijfel met iets minder punch door het kleinere oppervlak, maar dat mag in de gemiddelde vinex-woonkamer de pret vast niet drukken. Bovendien heeft het cilindrische ontwerp best een hoge aaibaarheidsfactor.

Het is een lek zonder prijzen of releasedate, dus die hoor je later. Wij zijn alvast enthousiast.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.