Logo GadgetGear.nl
Poco F4 GT
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Xiaomi lanceert de snelle Poco F4 GT

Xiaomi lanceerde vandaag een nieuw vlaggenschip. De Poco F4 GT. Daarnaast lanceerde het merk ook een smartwatch en draadloze oortjes.

Poco F4 GT

De Poco F4 GT racet met de Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 chipset de markt in. LiquidCool Technologie 3.0 met twee vapor chambers moet er voor zorgen dat gamers een zo lang mogelijk en snel mogelijk toestel krijgen. Qua geheugen gaat Poco voor LPDDR5 op 6400Mbps.

Poco F4 GT

Poco’s zijn goedkoop, dus ze moeten ergens besparen op de prijs. Je krijgt wel een display dat tot 120Hz gaat, maar dat is wel een 10-bit, plat 6,7 inch AMOLED display. Het is wel heel persoonlijk of dat een voor- of nadeel is. Het display heeft een 480Hz sampling rate. Er zijn wel magnetische pop-up triggers in het ontwerp, wat het echt een gaming phone maakt.

Snel laden is geen probleem. Het toestel komt met een 120 Watt HyperCharge lader. Momenteel testen we de Xiaomi 12 Pro met dit bakbeest en zijn echt enorm onder de indruk. Adaptive Charge moet er voor zorgen dat het laden van de batterij altijd zeer veilig is. De 8GB+128GB gaat €499 kosten. De 12GB+256GB €599. Al met al heel scherpe prijzen voor deze specs.

Poco Buds Pro Genshin Impact Edition

De Poco Buds Pro Genshin Impact Edition bevat de stem van Genshin Impact karakter Klee. Voor wie het niet weet, dat is een game met een enorme fanbase in Azië. De AI in de oordopjes kiezen zelf de juiste vorm van ruisonderdrukking op basis van wat jij aan het doen bent. De basis van de oordopjes wordt gevormd door de 9mm drivers die erin liggen. De oordopjes gaan €69 kosten.

Poco Buds Pro Genshin Impact Edition

Poco Watch

De Poco Watch is qua design een Apple-achtig klokje geworden met een 1,6 inch AMOLED display. Het klokje beschikt over een eigen GPS en kan jouw prestaties over 100 verschillende trainingmodi bijhouden. Ook slaap wordt bijgehouden en opladen hoeft maar eens in de twee weken. Het klikje gaat €79 kosten.

Poco Watch

Eén reactie

  1. Wordt dit toestel ook gereviewd? Ben wel benieuwd hoe goed die trigger-knopjes werken en of er veel games zijn die hier gebruik van maken. En ook of die 8 Gen1 niet oververhit raakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.