Utomic
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nederlands gamestraming platform Utomic kondigt Android en Tizen ondersteuning aan

Het Nederlandse Utomic is één van de weinige onafhankelijke game streaming services waar je een abonnement op kunt nemen. De dienst laat weten later dit jaar twee nieuwe platformen te gaan ondersteunen.

Utomic

Utomic zal later dit jaar beschikbaar komen op zowel Android 9+ apparaten als Tizen TV’s van Samsung. Op Samsung TV’s zullen de games van Utomic zichtbaar worden in de Samsung Gaming Hub terwijl Android gamers later dit jaar de Utomic app via Google Play kunnen downloaden. Op Android zal de dienst in 720p streamen terwijl je op Samsung TV’s op FullHD kunt gamestreamen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.