Intel’s nieuwe Arc GPU’s mogelijk uitgesteld

Intel Arc

Slecht nieuws voor gamers die uitkeken naar de Intel Arc desktop GPU’s die deze zomer op de markt zouden komen. De videokaarten lijken tot de herfst te worden uitgesteld.

Of het komt door de wat tegenvallende benchmarks of door leveringsproblemen is niet duidelijk, maar het gerucht gaat dat Intel eenvoudigweg nog niet zo ver is dat het de videokaarten in de schappen kan leggen.

Wanneer Intel wel zo ver is, zou het merk meteen met een brede serie van start gaan. Je mag dan de Intel A770, A750, A580 en A380 verwachten. De A770 is dan het instapmodel en te vergelijken met de Nvidia RTX 3060 Ti.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.