Xbox Game Pass en EA Play
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Gerucht: Xbox Family Game Pass op komst

Na Nintendo, zou ook Microsoft zich openstellen voor het idee dat hele gezinnen gebruik kunnen maken van Microsoft Game Pass. Daarmee zou het mogelijk gaan worden om jouw Game Pass abonnement met anderen in jouw gezin te delen.

Xbox Game Pass voor gezinnen zou later dit jaar gepresenteerd moeten worden door Microsoft en gaat waarschijnlijk iets meer kosten dan het reguliere abonnement. Met het gezinsabonnement kunnen vijf mensen gebruik maken van Game Pass diensten.

Microsoft zou voor het beheer van deze nieuwe Game Pass gebruik gaan maken van de Microsoft Family functionaliteit. Daarmee kunnen Office Home& Student gebruikers bijvoorbeeld hun licentie met anderen binnen het gezin delen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.