Logo GadgetGear.nl
Facebook Ray-Ban Stories
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ray-Ban Stories bril van Meta te koop in België

Ray-Ban en Meta verkopen de nieuwe Ray-Ban Stories bril nu voor het eerst in België. De distributie van de camera-zonnebril komt daarmee mondjesmaat op gang in Europa.

De Ray-Ban Stories gaat €329 kosten en kan zowel foto’s als video’s schieten. De maximale resolutie van de camera’s is 5 megapixels. Het zijn zogenaamde pinhole camera’s, waardoor ze nauwelijks opvallen in het ontwerp van de zonnebril. Ook is het mogelijk om naar muziek te luisteren en gesprekken te voeren.

Aan de software van de bril wordt nog flink gesleuteld. Zo kun je nu nog video’s van maximaal 30 seconden opnemen, maar is de verwachting dat dit later in het jaar al een minuut moet zijn. Bovendien mogen gebruikers nog de nodige nieuwe functies verwachten alsmede een nieuwe serie monturen en glazen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.