Doogee S98
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Doogee lanceert de S98 dual-screen smartphone

Dual-screen smartphones zien we sinds de ondergang van LG Mobile niet zo heel veel meer in de markt. Bovendien pakt het Chinese Doogee het wel heel bijzonder op. Dit bedrijf plakt namelijk een rond display achterop haar nieuwste smartphone.

Doogee S98

Waar Samsung bij haar Galaxy Flip series een klein rechthoekig display achterop het toestel gebruikt, werkt Doogee met een rond display zoals we dit gewend zijn van smartwatches. Het display zit achterop de Doogee S98.

De Doogee S98 is een Android 12 smartphone, gebouwd op de MediaTek Helio G96 processor. Je krijgt 8GB werkgeheugen en 256GB opslagruimte. Het is mogelijk om ook nog een microSD kaart in deze smartphone te plaatsen. Achterop komt een 64 megapixel main camera en voorop een 16 megapixel selfiecamera. Het display meet 6,3 inch. Het toestel kan met 33 Watt worden geladen.

Doogee S98

De specs passen prima bij het lage segment, op het extra display na. Het toestel zal dan ook op de Chinese websupers worden gelanceerd voor $239/£191.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.