Arjan Olsder
Arjan Olsder

Starlink komt met 500Mb/s internet abonnement via de schotel

Het was al mogelijk om via de VS een schoteltje te kopen waarop je internet krijgt met een snelheid van 100~200Mb per seconde. Daar voegt Starlink nu een grotere schotel met een premium abonnement aan toe.

Het gewone schoteltje kost je $500 met een abonnement van $99 per maand. Het nieuwe abonnement gaat $500 per maand kosten, waarbij je een schotel van $2.500 moet kopen. Die schotel maakt het mogelijk om een snelheid van 150~500Mb per seconde te halen afhankelijk van het signaal.

Om het signaal optimaal te houden komt de schotel met een nieuw systeem om sneeuw sneller te laten smelten. Daarnaast zitten er twee keer zoveel antennes in de schotel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.