Samsung opent tweede experience store in Nederland

Samsung Experience Store Breda Voorgevel

Na Apple lijkt ook Samsung in te zetten op een echt netwerk van eigen winkels in Nederland. Directe verkoop heeft immers vele voordelen voor fabrikanten, zoals het kunnen laten zien hoe producten met elkaar samenwerken.

Samsung opende net voor het weekend dan ook haar tweede experience store in Nederland. Na Utrecht is ook Breda aan de beurt voor een eigen Samsung winkel. Ditmaal niet in een mooi nieuw winkelcentrum, maar midden in het hart van het stadscentrum. De winkel is alle dagen van de week geopend.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Samsung Experience Store Breda Voorgevel
Arjan Olsder

Arjan Olsder