Logo GadgetGear.nl
Oppo Watch Free
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Oppo lanceert de goedkope Watch Free smartwatch

Oppo lanceerde gisteren ene smartwatch voor weinig. De Oppo Watch Free gaat €99 kosten en levert je voor dat prijskaartje slaapmonitoring en sportmodi om je prestaties bij te houden.

Oppo Watch Free

De Oppo Watch Free komt in zwarte en vanille uitvoeringen op de markt. Met Osleep zal de smartwatch uitgebreide slaapmonitoring bieden. De sportmodi zijn in staat om prestaties op 100 verschillende sporten te meten. De smartwatch bevat ook professionele hardloopcursussen. Ondanks haar prijsje, krijgt deze smartwatch ook een SpO2 sensor die naast hartslag, ook het bloedzuurstofniveau in de gaten kan houden.

Oppo Watch Free

Doordat het hier om een smartwatch met een eigen OS zonder al teveel poespas gaat, heeft dit klokje een heel mooie accuduur. Hij gaat zo’n 15 dagen mee op een enkele acculading. Het display meet 1,64 inch en je krijgt 40 wijzerplaten om uit te kiezen.

3 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.