OPI x Xbox is een nagellak range voor gamers

OPI x Xbox

Of je nou female gamer bent of een man die zijn liefde voor zijn console echt niet onder stoelen of banken kan schuiven (wees wie je wilt zijn). Binnenkort heb je een goed excuus om eens een nieuw kleurtje op je nagels te proberen.

OPI x Xbox

Nagellakmerk OPI is namelijk een samenwerking met Microsoft Xbox aangegaan. Of andersom (we weten niet goed waar de liefde tussen de twee is gestart). Het resultaat is een ruime lijn met nagellakflesjes die geïnspireerd zijn op de kleuren die een belangrijke rol spelen in de wereld van Xbox en haar grootste games. In zowel Halo Infinite als Forza Horizon 5 zijn dan ook OPI extra’s te vinden als je de socials volgt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.