Huawei Super Device
Arjan Olsder
Arjan Olsder

MWC: Huawei lanceert Super Device

Met Super Device zet Huawei opnieuw een grote stap waarmee haar laptops en andere hardware gemakkelijker met elkaar kunnen samenwerken. Daarbij kijkt het merk verder dan haar smartphones.

Wanneer je een Huawei MateBook hebt, kun je al een tijdje snel verbinding leggen met een Huawei smartphone en zo bestanden oversturen. Nu wordt het mogelijk om de smartphone echt als externe drive te zien. Bovendien kun je tot drie apps op jouw smartphone gelijktijdig bedienen vanaf jouw MateBook.

Een Huawei MatePad tablet kan ook als externe schijf worden gezien, maar ook als pen tablet om grafische ontwerpen te maken of als tweede scherm voor jouw PC. Heb je een Huawei MateView monitor, dan moet verbinden ook een stuk gemakkelijker worden. Al is in het persbericht niet heel veel aandacht besteedt aan het hoe en wat.

Deze nieuwe mogelijkheden komen ook naar oudere Huawei MateBook modellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.