Logo GadgetGear.nl
Elgato Key Light Mini
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Corsair lanceert de Key Light Mini

Voor wie de Key Light lampen van Elgato net iets te groot zijn, komt het merk nu met de Key Light Mini. Een kleinere lamp om webcambeelden te verbeteren dus ook gemakkelijker mee te nemen is.

Net als haar grote broertje is de Key Light Mini een edge-lid LED paneel. Met andere woorden, de witte LED’s zitten in de rand van het frame om zo een mooi, egaal licht neer te zetten. Om de levensduur van de LED’s zo lang mogelijk te houden, heeft Elgato voor een metalen frame gekozen dat meteen dienst doet als koellichaam. Voor de LED’s heeft het bedrijf ingekocht bij Osram.

Elgato Key Light Mini

Met de Elgato Key Light Mini kun je vanuit jouw laptop de kleurtemperatuur regelen van 2.900~7.000 graden Kelvin. De verbinding tussen jouw laptop en de lamp verloopt over WiFi. Eventueel kun je ook een iOS of Android gebruiken om de lamp te bedienen. Daarnaast werkt de verlichting natuurlijk prima samen met het Elgato Stream Deck.

Door het kleine formaat heeft deze nieuwe lamp nog een interessant voordeel. Hij is namelijk ook gemakkelijk op kleinere camera’s te plaatsen.

Elgato Key Light Mini kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.