Arjan Olsder
Arjan Olsder

OnePlus stopt ondersteuning 6-Series

OnePlus heeft altijd geroepen zich om haar fans te bekommeren. Qua software updates weet het bedrijf het dan ook erg lang vol te houden ten opzichte van andere merken. Je zou zelfs kunnen stellen dat OnePlus de trendsetter was op dit gebied. Zo stopt het merk nu, na drie jaar, met het ondersteunen van de 6-Series toestellen.

Dit wil zetten dat gebruikers van de OnePlus 6 en de OnePlus 6T (die een half jaar later verscheen) nu zal stopzetten. Er komen dus geen nieuwe Android versies en geen security updates. De toestellen zullen nu dus rustig aan verouderen en onveilig worden. Daarmee was de Android update in december 2021 de laatste voor de series.

Sinds de 8-Series mogen OnePlus gebruikers rekenen op vier jaar ondersteuning en drie grote Android updates. Iets langer dus dan de oudere modellen en iets dat de smartphones van het merk een bewuste, duurzame keuze maakt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.