Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nvidia Shield ontvangt Android 11 update

Terwijl de mobiele wereld vol over is op Android 12, worden Nvidia Shield gebruikers sinds deze week verwend met een update naar Android 11. Dit klinkt misschien wat traag, maar AndroidTV devices lopen standaard iets achter op smartphones.

De nieuwe update bevat het nieuwe Gboard toetsenbord van Google. De privacy in apps wordt gemakkelijker te regelen en headset gebruikers kunnen audio gaan streamen met ondersteuning voor aptX. LDAC werd al ondersteund vanuit Nvidia.

Google Play Movies & TV ondersteunt nu Dolby Vision HDR. Met Movies Anywhere worden de catalogi van Prime Video, Apple TV en VUDU samengevoegd tot één catalogus om doorheen te bladeren. Nvidia levert Amazon’s IMDB TV en Apple TV apps mee. Nvidia verbeterde de ondersteuning voor bluetooth toetsenborden en muizen en ook is er nu ondersteuning voor RTX3080 gaming via het GeForce NOW lidmaatschap.

Nvidia Shield kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.