Arjan Olsder
Arjan Olsder

Ikea vernieuwt de Sonos Symfonisk Boekenplankspeaker

Met de komst van de speaker in schilderijvorm en de nieuwe tafellamp, is het voor Ikea ook tijd om de hardware in de Symfonisk Boekenplankspeaker te upgraden.

De vernieuwde Ikea boekenplankspeakers zijn uitgerust met de nieuwere, snellere chipsets van Sonos die ook over Blueooth beschikken. Daardoor wordt de installatie een stuk gemakkelijker. Bijkomend voordeel van de nieuwe chipset is dat deze energiezuiniger is in standby. Ook zijn de knoppen iets veranderd. Dat je de nieuwe modellen met de oude als stereopaar kunt gebruiken geeft aan dat er akoestisch geen wijzigingen hebben plaatsgevonden in het product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.