OnePlus 10 Pro
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit zijn de specs van de OnePlus 10 Pro

Gisteren dropte OnePlus de eerste foto’s van de nieuwe OnePlus 10 Pro. Het vlaggenschip van de 10-Series die in Januari in China in de verkoop zal gaan. Hoewel we nog steeds niet weten wanneer de 10-Series naar Nederland komt, kennen we nu wel de specs van dit toestel.

De OnePlus 10 Pro wordt uitgerust met het tweede generatie Hasselblad Camera for Mobile systeem. Let wel, de camera’s zelf zijn opnieuw niet van Hasselblad. Het gaat echt om de beeldverwerking.

OnePlus 10 Pro

Het camera-eiland krijgt inderdaad drie camera’s. Het gaat om een 50 megapixel main camera, een 48 megapixel en een 8 megapixel camera. Bij deze camera’s is gekozen voor dubbele optische beeldstabilisatie. Voorop krijg je ook nog een 32 megapixel selfiecamera.

De nieuwe OnePlus 10 Pro zal draaien op de nieuwste Qualcomm Snapdragon 8 series chipset met een onbekende hoeveelheid LPDDR5 werkgeheugen en UFS 3.1 opslagruimte.

Het display is een AMOLED display met LTPO die op 120Hz draait. Het toestel kan met 80 Watt worden opgeladen wanneer je deze bedraad aansluit. Draadloos kan er 50 Watt in. Het zou goed kunnen dat OnePlus daarmee de krachtigste telefoonlader tot nu toe gaat leveren. In beide gevallen gaat het om VOOC technologie van moedertje Oppo. De accu zelf meet 5.000mAh.

OnePlus 10 Pro

Het toestel komt met Android 12 e OxygenOS 12. OxygenOS 12 is gebouwd op basis van de gezamenlijke codebase van OnePlus en Oppo waardoor we erg veel interessante features op het toestel verwachten. Ook bijzonder is de ondersteuning voor VoWiFi. Dit staat voor Voice over WiFi. Bel je dus binnen bereik van een WiFi netwerk, zal het telefoongesprek over jouw WiFi verbinding lopen in plaats van over de 4G verbinding. Uiteraard betaal je wel gewoon voor het gesprek 😉

Eén reactie

 1. Beste,

  Vanuit onze klant Tele2 zijn wij opzoek naar bloggers die het leuk vinden om samen te werken. Op dit moment ben ik voor onze klant Tele2 op zoek naar bloggers om mee samen te werken en ik vroeg me af of dit wellicht interessant is voor jouw blog?

  We hebben wat voorwaarden voor het artikel, maar verder ben je vrij om het artikel te schrijven zodat het goed bij de website en doelgroep past.

  Ik hoor graag of je geinteresseerd bent in een samenwerking.

  Met vriendelijke groet,
  Yri Schalkx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.