Logo GadgetGear.nl
Slimme hondenriem van Invoxia
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Invoxia presenteert slimme hondenriem

Waar is Fikkie? Dat is nu geen geheim meer. Met de nieuwe, slimme hondenriem wordt het geheime leven van jouw viervoeter in no-time inzichtelijk. Bovendien kan de riem meer dan alleen de locatie van jouw hond in de gaten houden.

Slimme hondenriem van Invoxia

De Invoxia Smart Dog Collar is namelijk ook voorzien van biometrische sensoren. Zo laat de riem je precies zien hoe jouw hond er conditioneel voor staat. De riem is namelijk in staat om zowel de ademhaling als de hartslag van jouw hond in kaart te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.