Ring Alarm Glass Break Sensor
Arjan Olsder
Arjan Olsder

CES: Dit is de Ring Alarm Glass Break Sensor

Een sensor op je ramen plakken om gebroken glas te detecteren. Eigenlijk willen we het niet. Het ziet er niet uit. Bovendien moet je al snel heel wat van die sensoren kopen. Amazon’s Ring pakt het anders aan met de Ring Alarm Glass Break Sensor.

Ring Alarm Glass Break Sensor

De Ring Alarm Glass Break Sensor is namelijk een heel slimme microfoon die je in de ruimte met glazen ramen en deuren monteert. Op basis van AI analyseert het kleine kastje al het geluid in de ruimte. Wanneer het tot de conclusie komt dat het glasgerinkel of glasbreuk hoort, dan zal het slimme kastje meteen alarm slaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.