Viaplay logo
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Viaplay is klaar om te lanceren in Nederland

Na het overnemen van de Formule 1 rechten van Ziggo, is de Scandinavische broadcaster Viaplay klaar om Nederland te bestormen. De eerste overeenkomsten zijn inmiddels getekend met zowel VodafoneZiggo als met de KPN.

Vanaf 1 maart 2021 zou Viaplay op de netwerken van KPN en VodafoneZiggo te vinden moeten zijn. Naast sport, komt ViaPlay ook met een aanbod klassieke Hollywood films, eigen Viaplay Originals en content voor kinderen. De content voor kinderen wordt allemaal voorzien van Nederlandse nasynchronisatie. Alle andere programma’s zijn Nederlands of krijgen ondertiteling.

Gebruikers moeten wel een los abonnement voor de content afnemen van €13,99 per maand. Daarmee is het één van de duurste streamers in onze markt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.