Viaplay is klaar om te lanceren in Nederland

Na het overnemen van de Formule 1 rechten van Ziggo, is de Scandinavische broadcaster Viaplay klaar om Nederland te bestormen. De eerste overeenkomsten zijn inmiddels getekend met zowel VodafoneZiggo als met de KPN.

Vanaf 1 maart 2021 zou Viaplay op de netwerken van KPN en VodafoneZiggo te vinden moeten zijn. Naast sport, komt ViaPlay ook met een aanbod klassieke Hollywood films, eigen Viaplay Originals en content voor kinderen. De content voor kinderen wordt allemaal voorzien van Nederlandse nasynchronisatie. Alle andere programma’s zijn Nederlands of krijgen ondertiteling.

Gebruikers moeten wel een los abonnement voor de content afnemen van €13,99 per maand. Daarmee is het één van de duurste streamers in onze markt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram