Windows 11
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Microsoft haalt nog meer onderdelen uit Windows 11

Hier op de redactie zijn we al voor 100% over op Windows 11, maar Microsoft’s plan voor Windows 11 is duidelijk nog niet klaar. Na het netwerkcentrum, gaat Microsoft nog meer onderdelen uit het OS slopen.

In de nieuwe preview build van het Windows Insider programma is namelijk ‘Programma’s en onderdelen’ uit het besturingssysteem gehaald. Microsoft gaat het vervangen voor een instellingenscherm dat ‘apps’ heet. Alle settings rondom het beheren van downloads van Windows Updates gaan onder ‘Updates’ komen. Daarmee zet Microsoft stevig door op het vereenvoudigen van het configuratiescherm.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.