Arjan Olsder
Arjan Olsder

BCC komt met eigen merk elektronica

MediaMarkt heeft er verschillende, maar ook BCC heeft er nu één. Een eigen merk voor elektronica. In tegenstelling tot MediaMarkt niet verscholen achter een handvol andere namen, maar gewoon producten met de eigen BCC merknaam erop.

Eerder dit jaar lieten we al weten dat het assortiment van BCC ook bij de Blokker zou worden aangeboden. Blokker is bij uitstek dé winkel waar je even een waterkokertje, friteuse of gourmetstel koopt. Dat is ook precies het type product dat je onder het merk van eigen BCC mag gaan verwachten.

Of het hierbij gaat om OEM (alleen een eigen merk erop drukken) of ODM (eigen merk en eigen ontwerp) is niet duidelijk. Gezien het marktpotentieel van BCC verwachten we dat het voornamelijk OEM elektronica zal betreffen. Maar als de inkopers van BCC goed hun best doen bij de inkoop, hoeft dat tegenwoordig echt niet tegen te vallen.

Kijkend op de site van BCC lijkt het in eerste instantie toch vooral om prijsconcurrentie te gaan. Zo ziet de BCC Gourmet & Steengrill er vrijwel exact hetzelfde uit als de Princess Gourmetset Gourmette & Stone Grill 162710, maar is toch vijf euro goedkoper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.