Z Chat Evenementen
Dennis van Dijk
Dennis van Dijk

[Adv] 4 toffe online teamuitjes in coronatijd

December is dé gezelligste maand van het jaar. Januari de leegste. Zeker nu corona om zich heen grijpt en het daarmee lastig maakt om nog een ‘gezellige’ tijd met anderen te hebben. Wil je toch een moment van binding met jouw topklanten of werknemers? Dan zijn dit de activiteiten die je veilig kunt organiseren.

Online PubQuiz van Upbeatles

De helden van Upbeatles staan niet langer in de kroeg, maar op een online platform dan minstens zo gezellig en gemakkelijk is. Upbeatles organiseert quizzen met uiteenlopende onderwerpen. Ideaal voor team bonding of het verstevigen van de band met jouw klantenkring.

Online bierproeverij met My Dear Beer

Wat ooit begon als studentenbedrijfje is nu een specialist in speciaalbieren. Tijdens een online sessie ervaren de deelnemers verschillende bieren en leren ze de smaken herkennen en benoemen.

Z Chat Evenementen

Online Escaperoom van DigiDetective

Samen met jouw team ga je op zoek naar een grote drugsdealer. Wie bracht de drugs aan land en hoe kwam het spul in Nederland terecht? Deze online escaperoom vraagt het maximale van iedere speurneus. Weet jij op tijd te finishen?

Online Wijnproeverij van Wijnrec

Ken je de podcasters van Wijnrec? Deze heren weten alles van wijnen en delen graag hun geheimen in een online wijnproeverij. Zij zorgen ervoor dat de deelnemers op tijd een mooie wijn op tafel hebben staan en gaan samen met alle deelnemers de wijn verkennen.

Deze evenementen kunnen ook in combinatie met elkaar worden afgenomen. Voor meer informatie kun je terecht bij Z Chat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.