WinAmp wordt audioplatform

Winamp

De laatste update die de Belgische eigenaar AudioValley aan Winamp deed was in 2019. Toen al liet de Belg weten grootse plannen hebben voor de ooit wereldbekende audioplayer van Nullsoft. Binnenkort volgt een nieuwe generatie waarbij Winamp een waar audioplatform moet worden voor audiomakers.

Het gaat daarbij niet alleen om artiesten die muziek maken, maar ook radiostations podcasters. Het platform zou ook echt interactie moeten bieden tussen content makers en hun luisteraars. Daarnaast zou het platform moeten zorgen voor een eerlijke beloning voor content makers.

AudioValley heeft voor de nieuwe plannen de nodige vacatures opengesteld. Dus de nieuwe release van het platform lijkt nog heel ver weg.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.