Logo GadgetGear.nl
Tado Thermostaat
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Tado werkt nu samen met Home Connect

Tado en Residential IoT (onderdeel van Bosch) hebben aangekondigd dat Tado apparaten en apparaten van BSH (Bosch, Siemens Huishoudelijk) voortaan met elkaar kunnen samenwerken.

Tado ontwikkeld al jaren slimme aansturingen voor verwarmingssystemen en airco’s. Het bedrijf heeft hierin veel expertise weten op te bouwen. Tado timmert ook al jaren aan de weg als het gaat om het samenwerken met apparaten van andere fabrikanten over platformen als Nest en IFTTT.

Met deze nieuwe samenwerking is het mogelijk om via Bosch / Siemens Home Connect Plus bijvoorbeeld de oven aan te zetten wanneer de verwarming niet hard genoeg kan stoken. Ook is het mogelijk dat de vaatwasser de temperatuur in huis verlaagt wanneer het glansspoelmiddel op is, om je te motiveren dit aan te vullen. Je kunt het platform waarschijnlijk ook als brug gebruiken om bijvoorbeeld een Hue lamp aan te zetten wanneer een bepaalde temperatuur in huis is behaald.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.