Samsung Galaxy M52 5G
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Dit is de Samsung Galaxy M52 5G

Samsung komt met een nieuwe smartphone in de M Series, de middenklasse van Samsung. Het toestel is opgebouwd rondom een 6nm Qualcomm Snapdragon 778G 5G chipset.

De middenklasser komt met een FullHD+ display van 6,7 inch. Daarbij heeft Samsung gekozen voor een snel 120Hz Super AMOLED display, wat gamers met een kleiner budget mogelijk zeer zal aanspreken.

Je krijgt geen chipset van Samsung, maar een echte Qualcomm Snapdragon 778G 5G chipset. Deze komt met 6GB werkgeheugen en 128GB aan interne opslag. Voor de gemiddelde gebruiker zal dit dus een aardig vlot toestel zijn.

Samsung Galaxy M52 5G

Ondanks dat het toestel op het dunste punt nog maar 7mm dik is, ligt er toch een 5.000mAh batterij in met ondersteuning voor snelladen tot 25 Watt over een USB-C kabel.

Voor selfies krijg je voorop een 32 megapixel camera. Achterop plaatst Samsung een 64 megapixel main camera, een 12 megapixel groothoek en een 4 megapixel macro camera.

De Samsung Galaxy M52 5G wordt uitgeleverd met Android 11 en One UI 3.1. Multitasken zal dus geen probleem zijn op het toestel. Ook zal het toestel voorzien zijn van Samsung Knox, wat handig is voor bedrijfsmatige inzet.

Samsung gaat het toestel in het zwart en blauw verkopen voor €379. Dat is de prijs zonder de lader.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.