iPhone 12
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Apple wordt beter repareerbaar

Als je nu een kapotte iPhone of iMac wilt repareren, moet je je best doen om aan onderdelen te komen. Nu het recht op repareren steeds meer een onderwerp aan het worden is, heeft Apple besloten hierin mee te gaan.

Vanaf 2022 zal het mogelijk zijn om in de VS componenten bij Apple te kopen. Zo kun jij als handige consument zelf jouw iOS of macOS apparaat herstellen. Voor leveringen buiten de VS lijken echter nog geen plannen te zijn gemaakt.

Met de onderdelen zal Apple ook instructies beschikbaar stellen over hoe je zelf de vervanging / reparatie kunt uitvoeren. Ook zal Apple gereedschappen gaan verkopen om deze klusjes uit te voeren. Stuur je kapotte onderdelen terug, krijg je zelfs kortingen op jouw gekochte onderdelen.

Het programma zal starten met 200 onderdelen die te koop zullen zijn. Later zal dit aanbod worden vergroot.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.