Apple introduceert de sportieve Beats Fit Pro headset

Apple heeft gisteren haar nieuwe Beats Fot Pro geïntroduceerd. Deze nieuwe true wireless headset komt met de nieuwe Apple H1 chipset met actieve ruisonderdrukking. Dé chipset die gebruikt werd voor de Apple AirPods uit 2019.

De Beats Fit Pro headset is een IPX4 headset en daarmee waterbestendig voor gebruik tijdens het sporten. De extra wingtips in het ontwerp moeten er voor zorgen dat de in-ear oortjes tijdens het sporten beter op hun plaats blijven zitten.

Beats Fit Pro

Audiotechnisch hebben de nieuwe oordopjes heel wat te bieden. Zo komen ze met actieve ruisonderdrukking en transparantiemodus. Je kunt dan tijdens het sporten horen wat er om je heen gebeurt. Handig voor tijdens het hardlopen en fietsen. Ook krijgen gebruikers ondersteuning voor spatial audio. Daarmee kan de headset worden ingezet voor virtual surround sound.

Opgeladen gaan de oordopjes 6 uur mee. Met de chargingcase kun je met bijladen in totaal 27 uur zonder stopcontact. Zou je de ruisonderdrukking uitzetten, dan rek je dit op tot 30 uur. Dit laat zien dat de ruisonderdrukking verrassend effectief is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram