Western Digital introduceert NVMe SSD drive in de Blue lijn

Western Digital heeft deze maand een nieuwe NVMe SSD gelanceerd in haar Blue lijn. De blauwe lijn van WD is gericht op algemeen gebruik van desktops en laptops, maar deze drive zou qua prestaties ook prima zijn voor 4K en zelfs 8K beeldbewerking.

WD Blue SN570

"Complexe workloads vereisen hoge prestaties en betrouwbaarheid. Het juiste type opslag kan helpen bij het stroomlijnen van workflows en het verhogen van de productiviteit", zegt Eric Spanneut, vice-president Client en Enterprise SSD's voor de Flash Business-eenheid van Western Digital. "Onze nieuwe WD Blue SN570 NVMe SSD biedt de hoge snelheden, gegevensbescherming en uithoudingsvermogen die desktop- en laptopgebruikers nodig hebben."

De WD Bluw SN570 NVMe SSD heeft een maximale leessnelheid tot 3.500MB per seconde. De chipset is opgetrokken op basis van een M.2 2280 PCIe Gen3 x4 bordje. WD levert de SN570 uit van 250GB tot 1TB. De goedkope 250GB uitvoering stast op €42,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram