SteelSeries presenteert de Arctis 7+ en Arctis 7P+

SteelSeries Arctis 7P+

SteelSeries heeft haar beste headset eindelijk vernieuwd. Afgelopen week presenteerde het bedrijf de nieuwe Arctis 7+ en de Arctis 7P+. Wat ze zelf noemt, de beste headsets tot nu toe.

SteelSeries Arctis 7P+

Beide headsets zijn volledig draadloos en komen zelfs met een eigen, dedicated USB-C transmitter. Zo kun je met vrijwel ieder apparaat communiceren met deze headsets. De nieuwe batterijen in deze headsets gaan zo’n 30 uur mee. Met 15 minuten laden kun je zelfs al drie uur gamen.

Het verschil tussen de Arctis 7+ en de Arctis 7P+ zit hem in de ondersteuning voor low-latency 2.4GHz verbindingen voor nog snellere audio. Daarnaast kan de P ook gebruikt worden voor 3D audio. Beiden komen met een ClearCast microfoon met LED status LED.

SteelSeries Arctis 7P+

SteelSeries voorziet de headsets ook van haar nieuwe Sonar audio app. Daarmee kun je de audiostreams vanuit de headset bewerken, maar ook 71 virtual surround sound gebruiken. De final versie van Sonar verschijnt pas in 2022.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.