Nothing Ear(1) in oor
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Qualcomm steekt $50 miljoen in Nothing

Met de release van de Ear(1) wist Nothing internationaal enorm in de spotlights te staan. Nu het bedrijf volgends geruchten aan zowel de Power(1) powerbank als de Phone(1) smartphone werkt, haalt het Qualcomm aan boord als investeerder.

In totaal steekt Qualcomm $50 miljoen in het bedrijf. Deze investering zou weleens de garantie kunnen zijn dat we Qualcomm technologie in de komende producten van Nothing terug gaan zien. Bij de Nothing Ear(1) review mistte denk ik iedere reviewer de ondersteuning voor hi-res audio codecs. Met deze investering van Qualcomm mag je verwachten dat de Ear(2) ondersteuning zal bieden voor Qualcomm aptX HD. Dat zou weleens de gamechanger kunnen worden voor de volgende generatie headsets. Ook zou de Nothing Power(1) powerbank die in ontwikkeling zou zijn, weleens ondersteuning kunnen bieden voor Qualcomm Quick Charge.

Eén reactie

  1. De drivers moeten natuurlijk ook wel voldoen. Ik heb de Nothing ear1 kunnen proberen en was niet onder de indruk. HD-codecs zorgen voor leuke labels, maar aangezien het bluetooth blijft is het maar de vraag of er ook wat goed mee gedan wordt. Ik heb ook hele goede draadloze in-ears meegemaakt die gewoon prima klonken terwijl ze gewoon SBC gebruikten, terwijl ApxXHD/LDAC in-ears niet perse goed zijn. Hetzelfde geldt voor normale koptelefoons.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.