Microsoft onthult transparante controller en headset

Xbox bestaat dit jaar twintig jaar. Om dit te vieren, komt Microsoft met een transparante Xbox controller en een transparante Xbox Headset. Het gaat om accessoires voor de Xbox Series X|S.

De nieuwe controller en headset liggen op 15 november in de winkel. Ze krijgen beiden een prijskaartje van €65 mee. De reden dat Microsoft voor 15 november kiest is niet heel raar. Op 15 november werd de eerste Xbox console in de winkels gelegd.

Daarvoor krijg je niet alleen de bijzondere controller of headset. Wanneer je die met jouw console verbindt, krijg je een speciale, dynamische achtergrond.

Qua design grijpt Microsoft niet helemaal terug naar de eerste console. Het grijpt terug naar de eerste developer kit. Die kwam in een transparante behuizing. Daarnaast waren zwart en groen dé belangrijke kleuren voor Xbox in die tijd.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram