Jabra koopt SteelSeries

Steelseries Prime Muizen

Jabra en Plantronics zijn al jaren grote concurrenten van elkaar. Plantronics maakte jaren geleden al de sprong naar de ontwikkeling van gaming producten. Jabra maakt de stap naar gaming wat later, maar koopt meteen het grote SteelSeries.

Jabra’s moedermaatschappij GN heeft deze week de portemonnee getrokken om SteelSeries te kopen. In totaal legt GN $1.24 miljard op tafel voor de overname. Er moeten nog wel wat zaken geregeld worden, maar per 2022 zou SteelSeries onder de GN paraplu moeten vallen. Het bedrijf zou dan een zusterbedrijf worden van Jabra, net als GN Hearing wat gehoorapparaten maakt.

Hoewel de bedrijven technologie met elkaar kunnen delen, kunnen de bedrijven ook technologie en productiecapaciteit delen om zo sneller te groeien.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.