Logo GadgetGear.nl
GamesSir T1 Mini
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

GameSir lanceert de T4 Mini draadloze multi-platform controller

Zoek je een handige controller voor onderweg, of heb je gewoon kleine handen? Met de GameSir T4 heb je een controller die gemaakt is om gemakkelijk mee te nemen. De controller is compatible met de PC, Nintendo Switch, Xbox, PlayStation en smartphones.

De GameSir T4 Mini is een kleinere uitvoering van de GameSir T4 controller die het bedrijf al langer produceert. Met een diepte van 53mm en een breedte van 143mm neem je de controller gemakkelijk mee. Er is zelfs een optionele case beschikbaar voor de controller, zodat je hem een beetje bescherming kunt geven, wanneer hij jouw tas zit.

De controller komt met verlichting onder de actieknoppen en LED lichtringen rondom de analoge sticks. Er zit een variabele vibratiemotor in en de accu gaat 10 uur mee. Volledig opladen kost 3 uur. Voor Apple gebruikers is er volledige ondersteuning voor MFI terwijl Android gamers volledige HID ondersteuning krijgen. Er zijn ook turbo knoppen te programmeren. De controller wordt verkocht in het wit en in het zwart.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.