Dyson Corrale stijltang komt in nieuwe kleuren

kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Dyson introduceerde met de Dyson Corrale een bijzondere stijltang. Een stijltang die, net als de fohn, compleet opnieuw is uitgedacht om het haar te beschermen. Deze bijzondere stijltang komt nu in twee nieuwe kleuren.

Dyson Corrale

Dyson’s Corrale stijltang is gemaakt met flexibele, koperen platen. Deze zorgen ervoor dat de stijltang minder afhankelijk is van hoge temperaturen om jouw haar te stylen. En minder hoge temperaturen is een beetje hetzelfde als minder kans dat je jouw haren flink beschadigd. Dyson is 7 jaar bezig geweest met de ontwikkeling van deze stijltang. De ontwikkeling kostte het bedrijf vijfentwintig miljoen pond. In 5 landen zijn 600 uur aan proeven uitgevoerd met de hulp van 800 mensen. Sjah... dan snap je wel waarom zo'n stijltang anders is dan anderen.

Dyson Corrale

Voor het najaar, komt Dyson met een fuchsia en koperen uitvoering  van de bijzondere stijltang. De Dyson Corrale gaat €449 kosten.

kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram