Dit is de Steelseries Apex 3 TKL

Veel toetsenborden zijn al resistent tegen knoeien met drankjes. De nieuwe Steelseries Apex 3 TKL is gewoon echt waterbestendig. Jouw volgende lanparty mag dus gewoon in het zwembad worden gehouden!

Met de komst van de Steelseries Apex 3 TKL viert Steelseries de primeur dat dit het eerste waterbestendige TKL toetsenbord ooit is. Het toetsenbord heeft een IP32 rating gekregen voor water- en stofbestendigheid. Om dit mogelijk te maken, heeft Steelseries er voor gekozen om dit een membraamtoetsenbord te maken. Hierdoor zijn de toetsaanslagen meteen een stuk minder lawaaierig. De toetsen zijn gerate op een gebruik van 20 miljoen toetsaanslagen per stuk. Met Steelseries Engine kunnen kleuren en keymappings naar smaak worden aangepast.

De Steelseries Apex 3 TKL gaat $59,99 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram