Deze nieuwe VanMoof V, fietst 50 KM per uur!

VanMoof presenteerde vandaag de VanMoof V. Een nieuw concept dat per eind 2022 in de winkel moet liggen. Het gaat om een high speed bike met een topsnelheid van 50 kilometer per uur die daarmee daadwerkelijk een vervanging voor de auto moet bieden.

VanMoof V

Voor €3.498 koop je eind 2022 misschien wel de snelste fiets van Nederlandse bodem. Om deze snelheid te behalen, wordt deze fiets voorzien van tweewielaandrijving. Hiermee krijgt de fiets voldoende tractie om die maximale snelheid op een vlot tempo te behalen.

Voor toegevoegd comfort op deze snelheid, is de fiets voorzien van vering zowel voor als achterop het aluminium frame. De 700Wh accu is in het frame geïntegreerd. Stiekem verwachten we weer een powerbank oplossing voor iedereen die de fiets niet bij huis kan laden.

De VanMoof V, zoals de fiets gaat heten, zal veel functionaliteit van de VanMoof III overnemen. Denk aan de boost button, maar ook de kick lock en andere anti-diefstalopties.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

One comment on “Deze nieuwe VanMoof V, fietst 50 KM per uur!”

  1. Nu maar afwachten wat de regelgeving hiermee gaat doen. Ik stoor me persoonlijk een beetje aan hoe Van Moof promoot dat je hiermee geen helm hoeft op te hebben. Het is gewoon gevaarlijk wanneer je op een voertuig rijdt dat zo snel gaat zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. M.i. kunnen ze de topsnelheid beter terugschalen en dat als iemand een bepaalde snelheid haalt, de electrische motor niet meer meehelpt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram