VanMoof V
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Deze nieuwe VanMoof V, fietst 50 KM per uur!

VanMoof presenteerde vandaag de VanMoof V. Een nieuw concept dat per eind 2022 in de winkel moet liggen. Het gaat om een high speed bike met een topsnelheid van 50 kilometer per uur die daarmee daadwerkelijk een vervanging voor de auto moet bieden.

VanMoof V

Voor €3.498 koop je eind 2022 misschien wel de snelste fiets van Nederlandse bodem. Om deze snelheid te behalen, wordt deze fiets voorzien van tweewielaandrijving. Hiermee krijgt de fiets voldoende tractie om die maximale snelheid op een vlot tempo te behalen.

Voor toegevoegd comfort op deze snelheid, is de fiets voorzien van vering zowel voor als achterop het aluminium frame. De 700Wh accu is in het frame geïntegreerd. Stiekem verwachten we weer een powerbank oplossing voor iedereen die de fiets niet bij huis kan laden.

De VanMoof V, zoals de fiets gaat heten, zal veel functionaliteit van de VanMoof III overnemen. Denk aan de boost button, maar ook de kick lock en andere anti-diefstalopties.

2 reacties

  1. Nu maar afwachten wat de regelgeving hiermee gaat doen. Ik stoor me persoonlijk een beetje aan hoe Van Moof promoot dat je hiermee geen helm hoeft op te hebben. Het is gewoon gevaarlijk wanneer je op een voertuig rijdt dat zo snel gaat zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. M.i. kunnen ze de topsnelheid beter terugschalen en dat als iemand een bepaalde snelheid haalt, de electrische motor niet meer meehelpt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.