De Heyup Boxe is een schattige projector voor het gezin

Zonder twijfel hebben projectors er nog nooit zo schattig en robuust uitgezien als de Heyup Boxe. Een FullHD projector die net op Kickstarter is gelanceerd.

Heyup Boxe

Het idee van de makers is een projector te bouwen die je gemakkelijk met je mee kunt nemen en eigenlijk op vrijwel alles kan worden aangesloten. De projector ondersteunt WiFi op zowel 2.4GHz als 5GHz. Daarnaast is er Bluetooth ondersteuning voor externe speakers en accessoires, USB en HDMI. iOS en Android gebruikers kunnen direct streamen vanaf hun smartphone.

De FullHD projector draait op FengOS, een speciale versie van Android. Deze versie van Android werd ontwikkeld door het Chinese Fengmi voor haar eigen projectors.

De projector is gebouwd op basis van een DSP projector. De lens komt met een focusring en het is mogelijk om digitale keystone correcties uit te voeren op de projectie. Het licht komt van een LED.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram