Apple vraagt uitstel voor toestaan andere betaalsystemen

Fortnite op iPhone 11

Voorlopig heeft Epic van Apple gewonnen. Het grote Apple moet van de rechter per 9 december toestaan dat Epic en andere ontwikkelaars eigen afrekensystemen gebruiken voor in-app aankopen. Apple heeft nu uitstel aangevraagd.

Apple ziet deze stap als schadelijk voor haar bedrijf en haar klanten. Daarom gaat Apple in hoger beroep. Meestal duren dit soort zaken erg lang. De kans dat er voor 9 december een uitspraak is gedaan, is dan ook nihil. Daarom vraagt Apple uitstel totdat het hoger beroep is behandeld. Apple liet vorige maand al weten tegen de uitspraak in beroep te gaan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.