Arjan Olsder
Arjan Olsder

TP Vision introduceert Fidelio T1 in-ear oordopjes

Met de Philips Fidelio T1 doet TP Vision iets dat voorgaande producenten van Philips Audio eigenlijk niet durfden. Het Fidelio label plakken op een true wireless headset. Op papier is dit wel echt een sterk verhaal.

De Philips Fidelio T1 is een wat grotere true wireless headset dan we de laatste tijd in de markt zien. Toch hoeft dat zeker niet slecht te zijn. Om high-end audioprestaties te behalen, heeft het merk namelijk gewoon de ruimte genomen.

Zo kiest TP Vision voor 10mm drivers. Daarbij gaat het om gebalanceerde armatuurdrivers die presteren als een tweeweg systeem. Zo kunnen de drivers een veel nauwkeuriger klankbeeld neerzetten. Ook kunnen de microfoons in deze formfactor verder uit elkaar gezet worden, waardoor de ruisonderdrukking in potentie erg goed zou kunnen presteren. Wie Bluetooth 5.2 op zijn of haar telefoon heeft, kan zelfs gebruik maken van audiofiele audiostreaming over LDAC.

Met ANC aan, kun je 9 uur non-stop luisteren met deze oordopjes. De wat grote charging case verlengt de accuduur naar 25 uur. Het geheel is in twee uur volledig op te laden. De afwerking van de oordopjes en case is onder anderen op basis van geborsteld metaal en Murihead leder.

De Philips Fidelio T1 liggen vanaf december in de winkel voor €299.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.