Universal Studios Japan
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Super Nintendo World in Japan gaat nu al vergroten

Een bezoek aan Super Nintendo World is zeer waarschijnlijk iets dat bij menig Mario fan hoog op het verlanglijstje staat. Helaas lig het helemaal in Japan, maar volgend jaar zal het pretpark nog interessanter zijn.

Universal Studios Japan

Het pretpark opende dit jaar en kondigt nu al uitbreiding aan. Er komt een nieuw gedeelte dat helemaal gethematiseerd zal zijn naar de avonturen van Donkey Kong. Bezoekers zullen door de jungle wandelen en daar onder anderen een nieuwe achtbaan tegenkomen. Op de afbeelding die Universal Sutdios de wereld in stuurde, oogt de wereld van Donkey Kong minimaal net zo groot als dat van Mario.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.