Razer Kiara X for PlayStation
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Razer’s nieuwe console headsets en controllers

Razer presenteerde vlak voor dit heerlijke weekend een hele lijn aan begerenswaardige accessoires voor Xbox en PlayStation. De nieuwe lijn bestaat uit zowel headsets als controllers.

Razer Kiara X

De Razer Kiara X headset komt zowel in een uitvoering voor PlayStation als voor Xbox gamers. In beide gevallen is de hardware wel gebrand naar de consoles, maar zijn ze technisch niet heel verschillend.

Razer Kiara X for PlayStation

Zo zijn de headsets opgebouwd op basis van Triforce 50mm drivers. Dit in combinatie met een HyperClear Cardiod microfoon. Deze bekende microfoon van Razer legt de focus op jouw mond in plaats van alles dat om je heen plaatsvindt. De headset bevat knoppen en de oorschelpen zijn uitgerust met Flowknit memory foam. Via de analoge 3,5mm aansluiting kan de headset op praktisch alles worden aangesloten.

Razer Kiara X for Xbox

De PlayStation uitvoering komt in de combinatie zwart-wit om bij de DualSense controllers te passen. Voor de Xbox zijn een witte en zwarte uitvoering gemaakt, maar ook de standaard controllerkleuren Shock Blue, Pulse Red en Electric Volt zijn beschikbaar.

Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox

Xbox Series X|S, Xbox One en Xbox Elite Series 1 controllers krijgen van Razer nu een bijpassende lader. Ook nu weer in de kleuren zwart, wit, Shock Blue, Pulse Red en Electric Volt. Deze nieuwe docks worden magnetisch aangesloten om jouw controller op te laden.

Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox

Razer Kaira, Kaira Pro en Wolverine V2 – witte versies

Razer belooft van de Kaira, Kaira Pro en Wolverine V2 nu ook witte versies op de markt te brengen.

Beschikbaarheid

De Razer Kiara X gaat €69,99 kosten, onafhankelijk voor welke console je deze koopt. De specifieke Xbox kleuren komen pas vanaf 14 oktober. De Razer Universal Quick Charging Stand for Xbox gaat €59,99 kosten.

kopen


→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.