Logo GadgetGear.nl
WD Red NVMe SSD
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nieuwe WD Red NVMEe drives versnellen NAS systemen

De kiloknaller voor TB’s aan data blijft de goede, oude harddrive. De aanwezigheid van een stevige NVMe SSD in een NAS, kan de toegang tot veelgebruikte data echter flink versnellen. Daarom introduceert Western Digital de nieuwe WD Red SN700 NVMe SSD.

WD Red NVMe SSD

De nieuwe WD Red SN700 NVMe SSD is ontwikkeld voor 24/7 gebruik in NAS omgevingen. Het enige dat nodig is, is een M.2 sleuf in de NAS zelf. De SSD is gemaakt voor een leessnelheid tot 3.430 MB per seconde op de 500GB en 1TB modellen. De hoogste capaciteit licht echter op 4TB met een overschrijfbaarheid van maar liefst 5.100TBW.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.