IFA: WiZ introduceert nieuwe, slimme lampen

WiZ kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

WiZ is het slimme verlichtingsmerk van Signify dat zich volledig richt op WiFi lampen. Het merk kondigde afgelopen week nieuwe lampen, armaturen en andere producten aan.

Tafellampen

Er verschijnen twee nieuwe tafellampen, waar de WiZ verlichting al in aanwezig is. Het gaat om de tweede generatie van de WiZ Hero en de nieuwe WiZ Squire. Leuk detail aan de Hero is dat deze door aantikken ook te bedienen is. De Squire is daarentegen een lamp met twee verlichtingszones.

Plafondlampen

Ook aan het plafond verschijnen wat Signify betreft nieuwe WiZ designs. Het bedrijf komt met de Tunable White Ceiling-, Adria Daylight Dimmable en Adria Warm Dimmable lampen. Ook komen er nieuwe, witte spots uit.

WiZ A60

Wiz komt ook met een nieuwe, losse lamp. Het gaat om de WiZ A60. Een lamp uit de Whites series waarbij de warmte van het witte licht instelbaar is.

Slimme stekker

Ook de slimme stekkerschakelaar van WiZ krijgt een vernieuwde uitvoering. De nieuwe variant komt met ingebouwde energiemeter. Zo krijg je meer inzicht in het energieverbruik van de aangesloten apparaten.

WiZ kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram