IFA: Philips lanceert de Fidelio T1 2-weg in-ear audio

Philips Fidelio T1 Nat

Philips introduceerde afgelopen dinsdag in Amsterdam haar nieuwe Fidelio T1 true wireless headset. De set wordt gekenmerkt door de langwerpige vorm van de in-ears en de toch wel forse charging case waar ze in zitten.

Philips Fidelio T1 Nat

Zoals je van de Fidelio naam mag verwachten, hebben we het hier over een high-end headset. Met een prijskaartje van €299 krijgt de headset van Philips dan ook een stevige specsheet mee. De 10mm woofers in de oordopjes zijn dan misschien niet de grootste, Philips heeft er een dubbele audiodriver ingelegd. Voor de woofer is namelijk ook nog een armatuurdriver geplaatst die zorgt voor scherpe hoge tonen.

De oordopjes ondersteunen Android Fast Pair. Apple gebruikers moeten de traditionele route volgen. Multipoint bluetooth ondersteuning is ook aanwezig via Bluetooth 5.2. Voor hi-res audio leveren de oordopjes ondersteuning voor LDAC.

Philips Fidelio T1 Charging Case

Voor de actieve ruisonderdrukking gebruikt Philips drie microfoons per oor. Met ANC aan, kun je ze 9 uur non-stop gebruiken. Met de extra stroom in de charging case heb je in totaal 25 uur gebruiksduur. Zonder ANC kun je overigens 15 uur non-stop gaan of in totaal 35 uur met de extra batterijduur van de charging case.

De pasvorm is bij een setje premium oordopjes natuurlijk heel belangrijk. Daarom levert Philips de headset met zes verschillende siliconen oordopjes. Daarnaast krijg je drie magen Comply oordopjes die nog beter het omgevingsgeluid dempen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.