Logo GadgetGear.nl
Nintendo Game Boy
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Gaat Nintendo Game Boy en Game Boy Color games naar de Switch brengen?

De Nintendo Switch Online game selectie op de Nintendo Switch wordt steeds groter. Het laatste gerucht is dat Nintendo twee belangrijke handheld consoles zou toevoegen aan het systeem. Het zou gaan om de Game Boy (GB) en Game Boy Color (GBC).

Nintendo Life zegt uit het geruchtencircuit te hebben vernomen dat GB en GBC games naar Nintendo Switch Online zullen komen. Nintendo Life is doorgaans een zeer goede bron voor geruchten. In veel gevallen blijken ze het altijd bij het rechte eind te hebben. Ook nu gaat het weer om datamining op de Switch software, waardoor de ondersteuning voor GB en GBC zou zijn gevonden. Net als de andere consolegames op Nintendo Online, zullen ze gratis speelbaar zijn voor iedereen met een Nintendo Online abonnement.

Nintendo Switch kopen


→ Check de laagste prijs bij Bol.com
→ Check de laagste prijs bij CoolBlue.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.